De expositie "Hee,  …. daar kan ik wat mee!" loopt tot en met 27 oktober en is open op vrijdag en zaterdag. Loop gerust even binnen en laat je verrassen.
Home » Exposities » lopend

De expositie "Hee, daar kan ik wat mee." loopt van 7 september 2018 tot en met 27 oktober 2018. De exposanten zijn:

 

 

Annelies Wolbrink-de Gier maakt objecten waarin de mens centraal staat. Ze gebruikt allerlei technieken om haar ideeën vorm te geven en ze experimenteert graag met het materiaal waarmee ze haar objecten maakt. Ze presenteert haar kunst als JEA-Art.

 

De abstracte schilderijen van de Hoofddorpse Nicole Cijs zijn vol beweging en diepte, met spannende combinaties van kleur, licht en donker. Nicole werkt met geglaceerde lagen en gebruikt diverse materialen, gereedschappen en technieken. Ze experimenteert met het effect van verflagen over elkaar met allerlei kwasten.

 

De beelden en wandobjecten van Fieke Hordijk zijn van messing, brons en RVS. Ze heeft jarenlang geëxperimenteerd met allerlei zuren en vloeistoffen om een speciaal patina effect te krijgen. Haar werk is geïnspireerd op muziek en dans en ze werkt momenteel aan “Canto Ostinato”, een gigantisch wandobject van 25 meter. Tijdens de expositie kunnen bezoekers een aantal elementen bekijken van dit werk in uitvoering.

 

 

In de volgende video's kun je alvast kennismaken met twee kunstenaars: