zondag 7 mei opening beeldenexpositie Landgoed Kleine Vennep.

Beeldentuin op Landgoed Kleine Vennep.

Het landgoed Kleine Vennep is het resultaat van een transitie van agrarisch bedrijf naar een evenementenlocatie. Het landgoed is bijzonder geschikt om ook grote beelden goed tot z’n recht te laten komen. In contact met Galerie de Tuinkamer is het idee ontstaan om samen op het terrein van dit landgoed een beeldentuin in te richten.

Aan de expositie doen 8 kunstenaars mee. Er zijn in totaal meer dan 20 beelden te zien, gemaakt uit verschillende materialen: Steen, hout, aluminiumcement, wilgentenen, geplastificeerde meubelplaten, keramiek en beelden gemaakt van afgedankte voorwerpen. De expositie wordt geopend op 7 mei as door de wethouder Marja Ruigrok en loopt tot en met 23 september.

 

Het landgoed is dagelijks toegankelijk van 10 tot 17 uur. Om de bezoekers te begeleiden maken we gebruik van een QR code. De QR code verwijst naar een website pagina met informatie over de kunstwerken, het gebruikte materiaal, de prijs en de kunstenaar. Het adres van Landgoed Kleine Vennep is: Hoofdweg 1041, 2151LJ, Nieuw Vennep.

Deze webpagina is pas zichtbaar na de opening.