De expositie Getekend door de natuur loopt nog tot en met zaterdag 14 mei.De galerie is tijdens exposities op vrijdag en zaterdag open van 10 tot 17 uur.
Home » Exposities » gemist » Conny & Elbert » Nader belicht

Tijdens de opening van de volgende expositie op 22 oktober wordt de nieuwe kunst- en gedichtenbundel Nader belicht van het kunstenaarsduo Conny Lahnstein & Elbert Gonggrijp gepresenteerd. 

Het is een unieke bundel waarin hun samenwerking en de liefde voor elkaars passie samenkomen. Met daarin twaalf gedichten van Elbert Gonggrijp waarin hij de indrukken van de lucht op diverse tijdstippen over de hele dag heeft vastgelegd en de kunstwerken van Conny Lahnstein waarin zij de sfeer van de gedichten van Elbert op haar eigen wijze naar papier heeft vertaald. Soms letterlijk de tekst volgend, soms haar eigen draai gevend aan de sfeer van het gedicht. Het is een hardcover geworden met full color afbeeldingen, in totaal 60 pagina's. De bundel Nader belicht is speciaal voor Galerie de Tuinkamer samengesteld.

De bundel is tot 1oktober te koop en kost € 18,50  Ben je van plan om naar de expositie te komen dan kunnen we jouw bundel reserveren en klaarleggen om mee te nemen. Wil je de bundel met post.nl ontvangen dan zijn de verzendkosten binnen Nederland € 5,00

Reserveren of bestellen kan via  onderstaande mail en het bedrag over te maken op rekening NL89 RABO 0138 4103 72 tnv P.J. Dees onder vermelding van Nader belicht.