De expositie Kunst als kadootje loopt van 4 november tot en met zaterdag 17 december en is geopend op vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur of op afspraak. Iedereen is welkom, toegang gratis.

Tuinkamer concert Ménestrel

Zondagmiddag 3 april s'middags om 15.00 uur organiseert Galerie de Tuinkamer weer een concert. De musici zijn dan Ale Dijkstra en Matthieu Hermans van het duo Ménestrel met Franse chansons  en gitaar. De toegang inclusief bubbeltje en knabbeltje is € 10,- per persoon. U kunt zich aanmelden via het mail formulier onder deze tekst of met een mailtje aan pj.dees@quicknet.nl  Maar wacht niet te lang want vorige keer waren we ook al snel uitverkocht.

Ménestrel staat voor 35 jaar muzikale vriendschap. De passie voor gitaar en zang bracht Ale Dijkstra en Mathieu Hermans bij elkaar. Op kleine podia, in een intieme sfeer, of buiten in de open lucht, brengen zij parels van het Franse chanson tot leven, en nemen u mee op een muzikale reis zuidwaarts, met tijdloze klassiekers van Georges Brassens, Jacquel Brel, Edith Piaf, Charles Trenet, Charles Aznavour, Georges Moustaki, Maxime Le Forestier, Jean Ferrat, Julos Beaucarne en anderen.