Zaterdag 18 september viert Galerie de Tuinkamer haar eerste lustrum met een C.aravan, een kinderboekenillustrator, een concert en de presentatie van het kunstboek 5 jaar Galerie de Tuinkamer in Hoofddorp. Zie verder bij agenda.
Home » Agenda » 18 september 1st lustrum » concert Duo Mugurel

Tuinkamer concert Duo Mugurel

Als het weer kan ivm corona organiseren we op 18 september s'avonds om 8 uur weer een Tuinkamer concert. De musici zijn Marlies de Roos en Nadja Spooren. Hun repertoire is een smeltkroes van Nadja's klassieke achtergrond en de traditioneel Roemeens opgeleide Marlies. Van typisch Roemeense suites en Zuid Amerikaanse tango's tot oude muziek uit Engeland en Frankrijk, de panfluit komt in alles tot zijn recht! De combinatie met zang, cimbaal en Nadja’s verhalen zorgen voor een bijzondere avond.

De toegang inclusief bubbeltje en knabbeltje kost € 10,- per persoon. Voor ieders veiligheid vragen we om een mondkapje en een vaccinatiebewijs. Het aantal plaatsen is beperkt en reserveren is verplicht. Dit kan via het onderstaande formulier. U mag natuurlijk contant betalen op de avond zelf maar liever ontvangen wij het bedrag vooraf op rekening NL89 RABO 0138 4103 72 tnv P.J. Dees onder vermelding van concert mugurel